Úspěchy našich párů na zahraničních soutěžích

Zveřejnil Ing. Petra Jeřábková - 5.10.2016 15:41

World open Sibiu, International open Kistelek, Mistrovství světa v latinsko-amerických tancích i domácí Czech Dance Open v Ostravě

V polovině září se naše páry zúčastnily zahraničních soutěží v rumunském Sibiu. Radek Mucha s Yanou Grishchenko vybojovali v soutěži World Open Latin svělé 4. místo, Micha Drha s Klárou Zámečníkovou obsadili v soutěži World Open Standard v nabité konkurenci místo patnácté.

Poslední zářijový víkend se konala soutěž v maďarském Kisteleku. Michal s Klárkou tam v soutěži International Open Standard útočili na stupně nejvyšší, z těsného boje si nakonec odnesli bronz za třetí místo.

Ve stejný den se Radek s Yanou zúčastnili Mistrovství světa v latinsko-amerických tancích v čínském Chengdu, kde se umístili na 39. místě.

A na závěr jedna česká soutěž, a to Czech Dance Open v Ostravě. Konala se první říjnový víkend a zúčastnilo se jí několik párů našeho klubu. V soutěži International Open Standard nás reprezentovaly tři páry. Michal s Klárkou si odvezli body za 5. místo. Tomáš Babinský s Jitkou Pokornou obsadili v konkurenci 38 párů 33. místo. A jen o jednu příčku za nimi skončili Tomáš Rohánek s Helenou Kotoulovou.

Medaile cinkaly v soutěži Open Standard v kategorii Senior I. Pár Richard Botík - Alice Pokorná vybojoval stříbrnou příčku, Jiří a Zdeňka Veselí si odvezli medaile bronzové.

Všem párům gratulujeme!

Děkujeme za podporu


DĚKUJEME ZA FINANČNÍ PODPORU STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA

Kontaktujte nás

Mgr. Jaroslav Kuneš
+420 608 206 810
tancuj@jaroslavkunes.cz
Michal Drha
+420 607 844 118
drha.michal@gmail.com

Sponzor páru Michal DrhaKlára Drhová:

International Dance Shoes